OM OS

 
 Klinikken i Aarhus C åbnede i år 1996. Vi er et team bestående af erfarne eksperter med høje faglige kompetencer, som står klar til at yde den professionelle service, som alle vores kunder fortjener. Vi har specialiseret os i huden og håret og intet andet.
 
 
  Stine Hvilsted er uddannet i 2014 til hudterapeut. Stine drives af at kunne tilbyde kunden både velvære og resultater, der kan ses og mærkes.
Hendes fokus er altid på, hvordan kunden opnår en sund og modstandsdygtig hud uanset hudens type og tilstand. 
Hendes speciale er voksbehandlinger, ansigtsbehandlinger og alle kliniske behandlinger. Desuden underviser Stine andre professionelle i mesoterapi i Danmark.
 
"I vil opleve en behandler, der stræber efter at tilbyde den højeste kvalitet i sine behandlinger og i sin vejledning af hudens pleje" - Stine Hvilsted
 
 
  Michelle Mortensen er uddannet hos GREENHOUSE.
Med mange år i servicebranchen vægter Michelle kundens tryghed højt. Hun er nede på jorden og smilende, og så er perfektionisme ikke fremmed for hende. Michelle er tidligere elite latindanser, hvor hun også har deltaget i mange turneringer i ind- og udland.
Michelles speciale er voksbehandlinger.
 
"Jeg tror på evig udviking - personligt såvel som erhvervsfagligt, og jeg bestræber mig altid på at gøre mit absolut bedste" - Michelle Mortensen
  
 
  Maria Lassen er uddannet år 1994 til hudterapeut. Marias speciale er Mesoterapi, filler og laserbehandlinger i klinikken. Hun har gennem tiden set tusindvis af ansigter og har haft mange tusinde kunder i sine hænder, hvilket understøtter hendes flair for æstetik af ansigtet og optimering af huden. Maria er godkendt hos Sundhedsstyrelsen til at udføre filler og laser.
Maria arbejder på Aros Privathospital i Skejby og underviser andre professionelle i filler og Mesoterapi i Danmark.
 
"Jeg lover, at jeg vil gøre alt for at være den bedste klinik. Jeg stræber kun efter det bedste"- Maria Lassen
 
 
  Samarbejde GREENHOUSE udfører laser og kliniske behandlinger som medhjælper for speciallæge i plastikkirurgi, Ole Momsen fra Aros Privathospital. Behandlingen foregår udelukkende på hans ansvar.
 
 
 
 
 
 
 
 
  Vi er en klinik/butik som konstant vil forbedre og udvikle os, så derfor er dit indput meget vigtigt for os. " Rettidig omhu " - Mærsk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
GREENHOUSE
Århus C
Telefon: 86120600
 
 
GREENHOUSE | Århus C  | Tlf.: 86120600 | info@greenhouse-skincare.dk