OM OS / ANMELDELSER

Baby & eksem

Tak for de fine ord, Sara! 

https://www.facebook.com/filabel.dk

Hej hej

Jeg kan varmt anbefale klinikken Maria Lassen i Rosenkrantzgade. Jeg har selv fået en ansigtsbehandling der, og det var bare SKØNT! Og så bruger hun økologiske produkter, hvilket jeg synes er rigtig dejligt ;-)

RE.

 http://www.min-mave.dk/debat/baby/thread-1285804.htm

 

 

Jeg har benyttet Maria Lassen klinikken gennem små to år. Jeg er meget tilfreds med både behandlingen, betjeningen og det efterfølgende resultat. Maria Lassen er meget opmærksom på sine kunder og giver velovervejet og grundig vejledning i køb af produkter. Klinikken er lille og hyggelig med charme. I dette er der en tydelig professionalitet.

Rigtig god fornøjelse.

Maia Sejer

http://www.bedoemmelse.dk/maria-lassen

 

 

Hvis du er fra Århus kan jeg kun sige en ting - Marialassen.dk - hun har gjort underværker for min hud (efter et utal af produkter og penge ud af vinduet )

Dr. Baumann er mild og god - ikke økologisk, men Maria er virkelig striks med indholdsstofferne.
 LBF
 
 
 
Re: Permanent fjernelse af kønsbehåring? 
"Jeg har prøvet alle steder i Århus C, men Greenhouse/Maria Lassen er bare det BEDSTE sted i Århus"
 
 
 "Jeg vil anbefale dig en rigtig god og kompetent økologisk kosmetolog i Århus, der hedder Maria Lassen. Hun har klinikken Greenhouse, og yder en virkelig god og professionel service. Har selv meget sensitiv og uren hud og er rigtig glad for de produkter jeg har fra Greenhouse. Bor i Ålborg, men rejser gerne til Århus for at få råd og vejledning og købe produkter hos hende. Kan på det varmeste anbefale det sted ;) "
Ditte
 
 
 
"Jeg har altid mindst én pakke i min taske.” Ansigtsbehandlinger får hun dog i Århus, når hun er hjemme på besøg 3-4 gange om året. “Klinik Greenhouse" har de bedste og mest effektive behandlinger med super service og meget bedre end noget, jeg har fundet i Berlin.”
Sissel-Jo-Gazan
 
 
 
 
Århus Stifstidende
 
Prøv www.aoa.dk > shopping
GREENHOUSE | Århus C  | Tlf.: 86120600 | info@greenhouse-skincare.dk